Allting började med  operationer av två trasiga och välanvända knän för fjorton år sedan. Efter att varit en notorisk joggare var jag än befunnit mig i världen så tog det plötsligt tvärstopp.

Joggandet var definitivt över för min del. Det var då jag skapade en ny vana och rutin som jag med en dåres envishet har hållit fast vid sen dess.

En mil PW varje morgon!! Och hur än vädret är, rain or shine.

I arla morgonstund så snör jag på mig skorna och kör en mil snabb PW så svetten rinner. Det krävs en del viljestyrka och ”just do it” mood innan rutinen sitter. Men så här massor av år senare så känner jag en stor tacksamhet över mitt beslut.

Ja det blir ganska många mil när man börjar räkna!

Det här tycker jag ger en möjlighet att skapa en riktigt bra grundkondis, genom inte allt för avancerade grejer. Att ha detta som en grundplåt gör det dessutom betydligt lättare att ta till sig annan träning också, för uthålligheten och kraften finns där per automatik.

Men det gäller också att se till att ha vettiga träningskläder för olika årstider.

Så man aldrig kan skylla på vädret!

Vår och sommar är det väldigt enkelt att starta morgonen med PW men när höstvindarna eller vinterkylan biter tag i kinderna så krävs det lite mer av beslutsamhet och varma och funktionella kläder.

Så varför inte ta och starta en ny vana och lägg till en bra rutin i ditt liv.

Just NU i dag är en perfekt början!