Hurra för vår varma och härliga sommar.  Och nu är tiden inne för att äta massor av glass, i tid och otid. Men välj rätt typ av glass, som den här t.ex!

Det bästa med dom här glassarna är att dom är supergoda och bara innehåller nyttigheter. Dom ger bra fettsyror, massor av antioxidanter och en smak som gör att man bara vill ha mer!

Dessutom så ger dom en riktig boost för hudhälsan.

Massor av C-vitamin och jordgubbarna tillför kroppen den fantastiska lilla antioxidanten antocyanin. En substans som minskar inflammationer. Ovärdeligt när det gäller att bevara huden, smidig och frisk.

Nyfiken på receptet? Jag säger bara…gör dom, gör dom!

Till 4 glassar behöver du: 2 dl kokosmjölk, 1/2 tsk vaniljpulver, ev 1-2 msk bärpulver av något slag, ca 1 dl bär gärna jordgubbar, några myntablad.

Åsa Waak

Mixa och häll upp i glassformar. Frys några timmar.

Lägg upp glassarna på ett fat tillsammans med lite kakaonibs för lite extra crunch.

Servera som efterrätt eller mellanmål.

Eller varför inte bara när som helst, det är ju sommar nu ju!