Här i Thailand så är det här teet gjort på torkad himmelsärt, väldigt populärt.

Mycket tack vare sina antiinflammatoriska egenskaper och otroligt höga antioxidant värde.

Teet tillskrivs en mängd fantastiska egenskaper och används flitigt inom både den kinesiska och ayurvediska medicinen.

Vad sägs om att det sänker blodtrycket är smärt och ångestlindrande och dessutom så förbättrar denna fantastiska blomma minnet.

Dessutom så är det jättegott och en riktigt bra törstsläckare.

Här så kallbrygger jag nästan alla mina teer.

Superenkel grej att göra och teerna får aldrig någon besk eftersmak.

Så här gör du: Fyll en kanna med kallt vatten och lägg i teet som du vill brygga. Lägg ditt te och ställ in i kylen ca tolv timmar.

Klart ✔️

Om jag använder tepåsar så brukar jag ta tre stycken till en kanna på ca en liter.

Om du har lösvikt så brukar tre matskedar vara lagom.