Har haft turen att få prova dessa två dyrgripar:

Åsa Waak Tabitha James Kraan

Tabitha James Kraan Scented Clean Shampoo Golden Citrus är ett shampoo som är eko-certifierat och framtaget för att detoxa håret från syntetiska produkter och toxiner. Schampot löddrar ordentligt och gör både hår och hårbotten riktigt rent och återfuktat. Doften är svindlande härlig från bl.a neroli, myrra och bergamott. Håret känns luftigt och studsigt efter tvätt. En tvätt som håller länge. En sagolik produkt som man får hushålla lite med med tanke på priset. Älskar detta schampo!

Betyg 5/5

Åsa Waak Tabitha James Kraan

Tabitha James Kraan Clean Conditioner Golden Citrus är en balsam som känns mer som en riktig inpackning. Den är krämig och tjock i konsistensen och det ger möjlighet att använda sig av en liten klick som jag använder i topparna. Ibland så tar jag lite extra och masserar in mer som en inpackning och låter det sitta i ca 10 min. Mitt hår som är skandinaviskt fint älskar denna balsam. Det tynger inte ned håret och håret sköter sig såå bra i flera dagar utan att krångla på minsta vis. Ja jag är kär trots priset!

Betyg 5/5