Känslan när man står där, barbent iklädd sommarens nyinköpta klänning och inser att ben och fötter är liljevita!

Tror nog att det har hänt oss alla. Men nu är det slut med den panikkänslan, Aussie Bronze – Brun utan sol har nämligen landat hos oss.

Först var jag lite skeptisk till produkten, men när jag väl lärt mig hur den funkar så inser jag att det här är en riktig ”life-saver”.

Produkten är en återfuktande helt växtbaserad tonad kräm som du kan använda både på kropp och ansikte. Doftar diskret av lime och kokos.

Den har en naturlig, mineralbaserad konsistens vilket gör att produkten anpassar sig efter din hudton. Och den sitter i ca 24 timmar.

Tvättas lätt av när du duschar. Men en bra grej är att den är svett- och vattenresistent, vilket gör att den håller sig även om dansen blir svettig. Men när du tvättar med tvål och vatten så försvinner den.

Vill du ha en djupare färg så applicera den i flera lager. Låt den bara torka mellan varje applicering. Den färgar inte av sig och dessutom ser färgen otroligt naturlig ut.

Absolut inga oranga toner, utan huden känns återfuktad med en naturlig glow.

Aussie Bronze är helt fri från toxiner och DHA gör att det här är en produkt som inte orsakar varken irritation  eller täpper till porer.

Den här härliga flaskan kommer att följa med mig hela sommaren!

Aussie Bronze får betyg 5 av mig!