Nu har jag testat en hel del solskydd över min vinter i Thailand. En favorit som har gått hem hos inte bara mig utan hela familjen är:

Biosolis, Melt-in Cream, SPF 30.

Den här gillade alla det märktes, den var lätt att smörja in och kändes mjuk och skön på huden. Den här passar att använda i ansiktet och dessutom funkar den även om man svettas. Lite av ett krav här är nämligen att solkrämen sitter kvar, trots hetta. Smart pumpflaska som ger lagom mängd med solkräm åt gången.

Ja den här gillar jag! Den ger jag 4 poäng. Finns att köpa här.

 

Biosolis Creme Visage Anti-Aging, SPF 30.

En ordentligt återfuktande solkräm för dig med känslig och torr hud. Härlig lite lyxig doft. Tyvärr blev den här blev lite i fetaste laget för mig när termometern smög upp mot 35 grader. Den här passar bättre för det svenska klimatet. Så jag spar den tills dess. Men har du en riktigt torr hud så tror jag att den här kan vara en favorit.

Den ger jag 4 poäng. Finns att köpa här.

 

Biosolis, Sublimating Sun Oil Spray, SPF 20.

Jaaa tack till den här! En härlig och smickrande olja i sprayflaska, som ger huden både glow och återfuktning. En olja som man gärna smörjer armar och ben med innan man går sätter sig på uteserveringar. Har använt den som lystergivare på dekolletage och i ansiktet.

Ja tack det här är en keeper!

Den ger jag 5 poäng. Finns att köpa här.