Det här är en fantastisk sängfösare, om man är ute efter att ge huden en riktig beautybomb.

Och vem är inte intresserad av det undrat jag!?

Mixa ihop 2 kiwifrukt med en handfull mynta. Fyll på med vatten eller kokosvatten. Mixa ihop och kyl ned ned ordentligt.

Kiwi innehåller fantastiska mängder av C-vitamin som är förutsättningen för att kollagen ska kunna bildas. Dessutom så har det visat sig att just kiwin påverkar sömnen positivt.

Om det sömnfrämjande med just kiwin, beror på höga halter av antioxidanter eller den höga halt av serotonin som den innehåller, forskas det på.

Under tiden dom forskar så mixar jag och dricker!

Mynta har fantastiska egenskaper som lindrar vid många åkommor  och symptom som ofta är stressrelaterade. Den minskar kramper i magen och är inflammationshämmande.

Dessutom så är den svagt smärtstillande. Lite zen-känsla för magen alltså. Och kom ihåg att en välfungerande matsmältning är A och O för huden!

Och det här med att ge sin kropp bra byggstenar för att bilda ny kollagen, ger en bonus på en massa glow i huden!

Kollagen som är det som skapar ”bounse” i huden. Kollagen är ett protein som består av bindvävsceller ( fibroblaster). Det som verkligen nöter ner kollagenet är föroreningar, stress, sol och gifter.

Ja kort sagt det som vi utsätter oss för i tid och otid. Det ökar nämligen produktionen av fria radikaler som fullkomligen äter upp ditt kollagenförråd.

Så det här är en riktigt maxad beauty-drink!