Madara, Age-Defying Sunscreen SPF 30. 

Tänk så bra det är när man hittar en solskydd med allt som man kan önska sig i! Lyssna här… en vårdande ansiktskräm med hög solskyddsfaktor, skyddar mot luftföroreningar och förtidigt åldrande. Den innehåller stamceller som skyddar hudens mikroflora och förebygger torrhet, rynkor och pigmenteringar. Innehåller inga nanopartiklar.

En annan sak är att den är lätt färgad och funkar nästan lite som en BB-kräm. Helt perfekt för stadsbruk. Den går snabbt in i huden och håller fukten kvar tack vare hyaluronsyra i krämen.

Här är mitt solskydd för stadsbruk! Mer än nöjd. Betyg.5

Åsa Waak

 Madara, Antioxidant Sunscreen, SPF 30, Body,  Hands and Face.

En ganska fast vit kräm fylld av ungefär samma godsaker som solskyddet för ansiktet. Går lätt in i huden och doftar underbart. Reparerande egenskaper för kroppen och händer tackar vi extra mycket för. Den här kommer att slinka med i handväskan så jag är redo för utefik i stan! Betyg 4,5

Efter sol så kommer fukt! En helig regel bland oss hudvårdsnördar.

Därför så lägger jag förstås en återfuktande ansiktsmask efter en solig dag. Jag har provat Madara SOS Hydra Mask Moisture+ Radiance.

Här har vi en antiinflammatorisk återfuktande mask som lugnar och ger massor av fukt. Jag låter den sitta i ca 20 min, torkar bara bort överflödet med papper, om det nu blir något överflöd kvar…har dock inte hänt senaste veckorna! Oj vad huden behöver massor av fukt efter denna sommar.

Sen låser jag in alla godsaker i huden med en nattkräm. Huden blir lugn och väldigt nöjd! Har även senaste veckan givit mina handryggar lite extra omtanke. Kan säga att det sa slurp…!!!

Betyg 4,5

Åsa Waak