Bästa ljuvliga doften från Neal’s Yard Remedies i Bee Lovely  serien hittas i min dusch varje morgon! Doften av apelsinblomma och ett gräddigt lödder sätter prägel och lyxkänsla.

Åsa Waak

All Over Balm har blivit en favorit hos hela familjen. Torra läppar, skrubbsår, nagelbandskräm och inte minst dunderbra för torra fötter!

Tänk dig själv en vacker burk fylld av bivax, honung, kakaosmör, sheasmör blandat med en ljuvlig doft av appelsinblomma. Kan man bli annat än lycklig?!

Åsa Waak

Det känns extra bra med tanke på att för  varje produkt som säljs här i Sverige, av serien Bee Lovely,  så odlas två kvadratmeter vildblommor så att vildbina ska trivas bättre. Det är ett samarbete med Bee Urban Evolution Lab en grönskande oas mitt i Stockholm. En takterass om 800 kvadratmeter mitt i Stockholm. Ett showroom för hållbar stadsutveckling med teknik, utbildningar samt odlingar i olika former med grönsaker, frukt, bär och vackra vackra blommor.

En underbar och viktig plats mitt i stan! Du hittar Bee Urban Evolution Lab på Karlavägen 100, mitt på Garnisonens tak.

Åsa Waak

Lite bussig mot våra humlor och bin kan man också  vara genom att göra en egen bivattnare, som hjälper dem att må lite bättre i hettan. Lägg lite stenar och blommor på ett fat och fyll på med vatten så får du se vilka som kommer på besök!

Åsa Waak

Ljuvliga Neal’s Yard Remedies hittar du naturligtvis hos oss på Naturligt Snygg!

Visste du att Bee Lovely-produkterna vann i Organic Beauty Awards 2018?