En gammal lanthandel har med stor omsorg under Janne och Peters ledning förvandlats till Karnelund Krog & Rum. Ett riktigt smultronställe! Inte bara en fantastisk bykrog utan också ett mysigt hotel. Hög ambitionsnivå syns tydligt då Karnelund är listat både i ”White Guide” och ”Sveriges bästa bord”.

Åsa Waak

Vi hade ett födelsedagsbarn boende i Skillinge att fira och Janne och Peter hade gjort en helt fantastisk tre-rätters måltid av lokala läckerheter. Här nedanför så ser du hur ingången till rummen ser ut. Allt inramat av frodig grönska och rosor.

Åsa Waak

Åsa Waak

Åsa Waak

Åsa Waak

Åsa Waak

Att sedan få krypa ned i en bekväm säng med sköna kuddar och fluffigt täcke gör allt till en underbar upplevelse. Sov med öppet fönster och rosendoften som en behaglig god natt hälsning av naturen!

Åsa Waak

Vaknade av fågelsången på morgonen. Vår vana trogen så var det på med joggingskorna och en rask promenad i den lilla fiskebyn Brantevik. Underbart ställe med fantastiska trädgårdar och gammaldags charm.

Åsa Waak

Åsa Waak

Åsa Waak

Åsa Waak

Väl tillbaka på Karnelund så fick vi en rejäl frukost med allt därtill!

Är du i krokarna av Österlen den här sommaren, missa inte detta fantastiskt charmiga och trivsamma ställe!

Hejdå, Peter och Janne vi ses snart igen!

Åsa Waak