Ge ditt immunförsvar ett riktigt träningsläger i sommar och lägg till en gurkmeja-shot varje morgon! Gurkmeja har du förmodligen redan bekantat dig med, men ibland så glömma man bort bra rutiner, eller hur?!

Min vänskap med gurkmejan blir faktiskt bara starkare med åren. Den är verkligen som en riktigt god vän som stöttar överallt där det behövs. Den stärker hjärtat, håller inflammations-processer i schack. Den motverkar parasiter och bakterier. Och ryktet går att den sägs kunna hejda tillväxten av ovälkomna cancerceller!

Ja, är inte det här en riktigt bra polare att hänga med, så säg!!

Åsa Waak

Min morgon-shot består av: Två äpplen, en citron, en ganska stor bit ingefära och några bitar av färsk gurkmeja. Har du inte tillgång till färsk gurkmeja så kör med en tsk gurkmeja pulver istället. Blanda bara i det i den kallpressade juicen. Tillsätt några drag med pepparkranen och häll på ca en msk olja så tillgodogör du dig det fantastiska kurkuminet bättre!

Åsa Waak