Här i Thailand så är det här teet gjort på torkad himmelsärt, väldigt populärt. Mycket tack vare sina antiinflammatoriska egenskaper och otroligt höga antioxidant värde!

Teet tillskrivs en mängd fantastiska egenskaper och används flitigt inom både den Kinesiska och Ayurvediska medicinen. Vad sägs om att det sänker blodtrycket är smärt och ångestlindrande och dessutom så förbättrar denna fantastiska blomma minnet!

Här kallbrygger jag alltid mina teer. Så enkelt och gott!

Häll i ditt lösviktste eller tepåse i en flaska eller tillbringare.

Fyll på med vatten och låt den dra i kylskåpet ungefär i 10 timmar.

Sila bort teet eller ta bort tepåsen om du använt påsar.

KLART!

En flaska fylld av nyttiga egenskaper.

Jag dricker gärna mitt te med lime och is!

Det här är också en perfekt bas för alkoholfria drinkar. Häll upp halva glaset med te, toppa med is bubbelvatten och frysta bär. Hallon och blåbär brukar jag köra med!