Att börja sin dag med en guldgul och antioxidantfylld gurkmeja-latte är ett smart sätt att ge sin kropp skydd mot inflammationer. Balanserande och proppfull med nyttigheter som hjälper ditt immunförsvar att skydda dig!

Lätt att vispa ihop. Och smaksätt den med värmande kryddor som du gillar!

Häll sedan upp en kopp mandel eller kokosmjölk i en kastrull. Värm utan att koka upp. Tillsätt kryddorna och kokosoljan. Vispa kraftigt så kryddorna blandar sig ordentligt. Sist så smakar du av med din eventuella sötning. Vill du ha det riktigt skummig använd mixerstav eller blender.

Tillsätt 1 tsk gurkmeja- 1 tsk kokosolja-1 tsk kanel- 1 krm ingefära och 1 krm kardemumma. Jag brukar dofta över chilipeppar för lite värme. Tillsätt gärna vaniljpulver eller raw honung för lite sötma.

Pssst.. Har du sett att vi har fått en alldeles egen hälso-shop här på Vavawoom. In och kika!