Det här ser jag till att fylla på med så fort jag har möjlighet. Färsk-pressat vetegräs! En otroligt kraftfull dryck som förutom att tillföra massor av lättupptaglig näring också ökar dina seretonin-nivåer, sänker ditt blodtryck och håller ditt  kolesterolvärdet i schack. Jag känner dessutom en stor skillnad på min hud när jag dricker vetegräs regelbundet. Betydligt mera ”glow”och jämnare hudton kan jag utlova. Brukar köpa mitt vetegräs på olika hälsokost affärer.  Nu har jag äntligen hittat min leverantör på vetegräsochskott.se. Beställde hela två kilo som jag har kört i kallpressen och sedan fryst in i två deciliter flaskor. Har nu vetegräs färdigt för hela månaden. Och i december så kan det vara bra att få lite hjälp på traven med orken!

p1020643

Gör ett besök på vetegräsochskott.se   och kolla deras blogg. Christian som har företaget kan allt om vetegräs!

p1020646

Vetegräs är också avgiftande för lever och njurar! Bra detox i glögg-tider.

p1020655