Intresset för hållbar skönhet och shopping via nätet ökar. Det märker vi på Naturligt Snygg och vår verksamhet växer så det knakar! Nu letar vi efter en marknadsassistent som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Är det du? 

 

Till vårt kontor och lager på Söder i Stockholm söker vi en marknadsassistent som precis som vi är taggad på grön skönhet och e-handel.

Vi söker dig som har pluggat och jobbat med media, journalistik, marknadsföring eller kommunikation. Är du vass på digitala publiceringsverktyg och Photoshop, grym på sociala medier och en snabb och duktig skribent – då vill vi gärna att du söker!
Hos oss kommer du bland annat att jobba med att skriva och publicera innehåll på sajten, producera och skicka ut nyhetsbrev, sköta våra sociala medier och skapa och publicera kampanjsidor och banners på sajten.
Dessutom kommer du ibland att få hoppa in i andra delar av verksamheten, som produktläggning av nya produkter, hjälpa till att svara på kundfrågor och hantera ordrar.

Tjänsten är heltid eller deltid (minst 50%) och arbetsplatsen är på Naturligt Snyggs kontor på Östgötagatan mitt på Södermalm i Stockholm. Tillträde under våren 2019.

Hos oss kommer du bli en del av vårt team, där alla är motiverade och samarbetar för att sprida mer grön skönhet till folket! Låter det som något för dig? Hör av dig till annelie@naturligtsnygg.se med din ansökan. Vi kommer att kalla sökande till intervjuer från och med nu.