Jippie! Idag är det lite som julafton igen för oss skönhetsälskare: nu startar nämligen vår stora gröna mellandagsrea med galet låga priser på riktiga kanonmärken! Vad sägs om 20% rabatt på ALLT från Estelle & Thild – och 50% rabatt på några riktiga vinterklassiker?!

Skynda att fynda innan de bästa kapen tar slut – några produkter säljer vi i begränsad upplaga. Som vanligt har vi fri frakt på alla köp. Här nedan hittar ni hela listan eller klicka här för att komma till kampanjsidan:

50% RABATT:

 

Pai-Head-to-toe-Hero-Burity-Balm

Pai Skincare Head to Toe Hero Buriti Balm är den perfekta vinterkräm för torra partier! Använd den på extra torra och känsliga områden över hela kroppen, som läppar, nagelband och armbågar. Ett måste i handväskan under den kalla årstiden.

Köp nu till 50% rabatt >>>

 

Maria-akerberg_body-lotion-athletic_30ml

En annan härlig produkt vi säljer till halva priset är Maria Åkerberg Body Lotion Athletic, 30 ml. Denna bodylotion är uppmjukande och djupverkande för muskler och leder och ger en värmande känsla vid massage. Kan användas som liniment och motverkar även torr hud – vad mer kan man önska i vintertider?

 

 

 

UTFÖRSÄLJNING:

KjaerWeis_Foundation_Transparent.jpg

 

Dessutom har vi utförsäljning – och 50% rabatt – på alla kvarvarande produkter från Acorelle (klick här >>) samt från Kjaer Weis (klick här >>).

 

 

 

40% RABATT:

Naturligt-Snygg-Vinterkit2

 

Du har väl inte missat Naturligt Snygg Vinterkit?! Utvalda svenska hudvårdsfavoriter som fungerar perfekt såhär i vintertider. Dessutom till 40% rabatt!

Köp här >>>

 

30% RABATT:

Madara-protecting-hand-cream

Nästa år byts designen ut på några av Madaras kroppsvårdsprodukter. Passa på att fynda dessa till 30% rabatt: Madara Protecting Hand Cream, Sculpturing Oil samt Moisturising Lotion.

 

 

25% RABATT:

Nvey-Eco-Creme-Deluxe-Flawless-Foundation-Beige.jpg

Om du inte har testat de grymma baserna från Nvey Eco så är det verkligen dags nu: handla alla Cream Delux Flawless Foundation från det australiensiska makeup-märket till 25 % rabatt! Handla Nvey Eco här >>> 

 

20% RABATT:

Estelle-thild-brand-flower-parade

 

Du har väl inte missat den härliga hudvården från svenska Estelle & Thild som vi lanserade i webbshoppen i december? Som ett härligt välkomsterbjudande ger vi nu 20% rabatt på alla produkter från Estelle & Thild. Klicka här för att handla >>>

 

 

 

20% RABATT:

Lovea Sun Screen Spray Disney Kids SPF 50 BIO

Ett annat hett tips för alla som ska ut och resa i vinter är Loveas prisvinnande solskyddsspray för barn. Köp Lovea Sun Screen Spray Kids, spf 50 med 20% rabatt här >>>

 

 

 

 

20% RABATT:

Maria-akerberg-baby-kit

Nu är det också sista chansen att fynda Maria Åkerbergs olika julset till 20% rabatt. Du hittar alla kit här >>>

 

 

 

 15% RABATT:

madara-time-miracleFör alla hudvårds-älskare är ansiktsvården från Madara ett måste! I mellandagarna har vi 15% rabatt på alla ansiktsvårdsprodukter från Madara. Gäller tom 2 januari – passa på innan kampanjen tar slut! Handla Madara här >>>

 

 

100 KR RABATT:

alla-hjartans-dag-rms

 

Sist men inte minst – vi har 100 kr rabatt på alla kit från RMS Beauty. Handla här >>>

 

 

 

 

 

Generellt gäller vår mellandagsrea tom den 7 januari, och så långt lagret räcker, men vissa undantag kan förekomma och några kampanjer slutar tidigare.

Hoppas du hittar några härliga fynd!

Hela kampanjen hittar du här >>>