På lördag den 5 maj är det dags för årets peppigaste gröna event – skönhetsmässan Green Beauty Day i centrala Stockholm. Utställare, shopping, föreläsare och happenings – du vill inte missa! 

 

Mässan Green Beauty Day arrangeras av oss på Naturligt Snygg och bjuder på intressanta föreläsningar, skönhetsinspiration och massor av shopping.

Cirka 25 utställare och över 50 varumärken är inbokade på mässan som sker på Klara Strand, adressen är Blekholmstorget 30, mitt i centrala Stockholm, alldeles nära Centralstationen – karta här. 

Utställarna har med sig massor av härliga skönhetsprodukter till försäljning, ekologisk hårvård, ekologiskt smink och ekologisk hudvård! Ta tillfället i akt att testa, dofta, klämma och känna på alla härliga gröna skönhetsprodukter på mässan. Ett unikt tillfälle att prova och få guidning till dina naturliga favoritmärken.

• Här hittar du en lista på de varumärken du kan shoppa från. 

Forelasare_Green Beauty Day

• Under dagen gästas vi också av 6 olika föreläsare, bland annat hälsoförfattaren Karin Björkegren Jones, operatenoren och parfymskaparen Rickard Söderberg och den ekologiska hudvårdsentreprenören Maria Åkerberg.

• Här kan du läsa hela schemat för alla föreläsare. 

cafet

• Det bjuds också på mindre föreläsningar i Caféet där du också kan dricka kaffe, äta en raw boll eller svalka dig med en härlig smoothie.  Under tiden kan du kolla in demonstrationer av makeup, hårstyling och lyssna på experter som talar om oljor och inre skönhet. Här hittar du hela schemat för det.

 

• Även vi på Naturligt Snygg ställer ut och hos oss kan du bland annat köpa det hajpade amerikanska sminkmärket RMS Beauty. Perfekt tillfälle att kolla in nyanser på de populära produkterna. Hannah Sjöström finns också på plats för att signera sin nya bok mellan kl 14.30-15.00.

LOGO-fb-OBA

• Mässan avslutas på eftermiddagen när Organic Beauty Awards korar vinnarna bland årets bästa ekologiska och naturliga skönhetsprodukter.

• På Green Beauty Day finns det möjlighet att köpa kaffe, smörgås, rawbollar och smoothies, men det finns ingen lunchservering. Är du riktigt hungrig finns det många restauranger i området.

• Mässan öppnar kl 10.00 på lördag den 5 maj och stänger kl 16.00. Det går utmärkt att komma när du vill under dagen, men vid 15.30 stänger vi inträdet. Om man vill gå ut och äta eller göra något annat och sen komma in igen senare är det inga problem, så länge du har kvar din lilla entré -klisterlapp och kan visa upp den!

• Entrébiljetterna kostar 50 kr och ger dig inträde till mässan och i mån av plats även till föreläsningarna. Det går utmärkt att köpa din biljett i dörren och mässan håller som sagt öppet till kl 16.00 på lördag.

• Du som redan har köpt en biljett i vår webbshop – du finns uppskriven och bockas av i dörren.

 

VARMT VÄLKOMMEN!