Vinterns snyggaste nagellack: Finns det något bättre sätt att höja feststämningen på julens alla kalas än att måla på sig glitternagellack eller nagellack i snygga festliga färger? Ett snyggt nagellack är ett superenkelt sätt att snabbt piffa sig för julens och vinterns alla mingel och festligheter. Här är några tips (även på bästa baslacket för att få nagellacket att hålla länge!)

1. Londontown, Lakur Nail Polish, Britannia är ett guldigt glitternagellack  i varmt och festlig ton. Festen kan börja!

 

2. Benecos, Happy Nails, Vintage Red .  Julens vackraste färg är ju ändå röd och röda naglar är en given färg till jul! Och så matchar vi så klart med röda läppar!

3. Kure Bazaar,  Nail Polish i nyansen Vogue – detta är den PERFEKTA brunröda nyansen. Kommer aldrig gå ur tiden och är så läcker till alla vinterns fester!

4. Londontown, Nail Polish, i nyansen Starstruck  – detta glitterlack har en lila underton, så antingen kör du den direkt på nageln, eller så grundar du med en annan nyans under för ännu mer effekt!

5. Kure Bazaar, Nail Polish i nyansen Flamingo  är ett skimrande nagellack i snygg holografisk färg, som går åt roséguld! Otroligt festligt och smickrande!

6. Londontown, Nail Polish i nyansen Kissed by Rose Gold– och när vi ändå är inne på roséguld – detta lack dryper verkligen av skimrande rosa guld – festens vinnare!

Kure-Bazaar-peel_off_base

7. Kure Bazaar, Peel Off Base. Finns det något jobbigare än att försöka få av glitternagellack från nageln? Ibland är man ju villig att hämta en kniv och hacka av det! Men nu finns det en smidig lösning; ett baslack som man enkelt kan skala av från nageln!

8. Londontown Nail Polish i nyansen Cockney Glam – en varm rödbrun nyans med skimmer, och metallic finish. Så glammig!

VIDEO: Så fixar du glitternaglarna till nyår: 

Fixa finaste glitternaglarna till nyår!