Finns det något bättre sätt att höja feststämningen på julens alla kalas än att måla på sig glitternagellack? Vi kan inte få nog av alla fina nyanser av glitterlack som numera finns att njuta av. Här är några tips (även på bästa baslacket för att lätt få av lacken!)

Kure_Bazaar_Crazy glitterlack

1. Kure Bazaar, Crazy är ett champagnefärgat lack och som innehåller glitterstavar, snarare än runda glitterpartiklar. Ger snygg effekt över ett annat lack men klarar sig står sig lika bra på egna ben!

little-ondine-twins-set-red-carpet-runaway glitterlack

2. Little Ondine, Red Carpet Runway Twin Set. Hur smart? Ett set med 4 mindre vattenbaserade lack som är lätta att bara skala av nageln – perfekt! Tre av dem glittrar – antingen i finmalet guld, finmalet silver eller större guldiga glitterpartiklar och basen? Nattsvart!

little-ondine-fireworks glitterlack

3. Little Ondine, Fireworks är som namnet antyder som ett riktigt fyrverkeri av färg! Stora härliga glitter i cerise, lila, kornblått och turkos – what’s not to like? Och också detta vattenbaserat, så man skalar lätt av det från nageln när man festat klart.

Kure-Bazaar-Venise glitterlack

4. Kure Bazar, Venise är ett lite mer subtilt glitternagellack som går i rost/rosa/brunt och men riktigt små partiklar. Väldigt snyggt för den som vill glittra lite mer nedtonat.

little-ondine-copper_glitterlack5. Little Ondine, Copper Spark är också ganska nedtonat men ändå väldigt sparkely! Kopparfärgat guld kan ju aldrig gå fel!? Vattenbaserat och bara att peela av när man vill!

Kure_Bazaar-Superstar glitternagellack

6. Kure Bazaar, Superstar. Ursäkta, men vem vill inte se ut som en superstar? Den här härliga röd/lila färgen är ju perfekt i jul. Väldigt snygg effekt över ett klarrött lack.

Kure-Bazaar-peel_off_base

7. Kure Bazaar, Peel Off Base. Finns det något jobbigare än att försöka få av glitternagellack från nageln? Ibland är man ju villig att hämta en kniv och hacka av det! Men nu finns det en smidig lösning; ett baslack som man enkelt kan skala av från nageln!