Är du ett fan av mandelmjölk ännu? Om inte så kommer du bli det efter att ha läst det här! Det är gott, nyttigt och du kan förbättra din hud av att dricka det! Plus att du aldrig kommer behöva öppna kylen och inse att mjölken är slut – du gör den nämligen själv, hur enkelt som helst!

1. Den är perfekt på sommaren. Eftersom den inte behöver kylas kan du med enkelhet ha med den på picknicken eller när du har med en termos kaffe till stranden!

2. Mandelmjölk innehåller mycket E-vitamin. Vitamin E innehåller antioxidanter med egenskaper som har stor betydelse för din huds hälsa, de hjälper bland annat till att skydda huden mot solskador.

3. I mandelmjölk finns varken kolesterol eller mättat fett. Det innehåller låga halter natrium och höga halter nyttiga fetter (som omega fettsyror, som du vanligen får i dig från fisk) som också är bra för huden.

4. Den är vegansk! Vare sig du är vegan, vegetarian eller bara försöker få in mer växtbaserad kost i dina matvanor så är detta perfekt!

5. Mandelmjölk innehåller vitamin B2 som stärker naglar och hår. Det bidrar också till att hålla din hud återfuktad.

6. Du håller blodsockret i schack. Mandelmjölk utan tillsatser innehåller väldigt få kolhydrater, vilket innebär att den inte ökar blodsockernivåerna avsevärt, vilket minskar risken för diabetes. Tack vare  av sitt låga glykemiska index (GI) kommer din kropp att använda kolhydraterna som energi så att sockerarterna inte lagras som fett.

7. Mandel är rik på fibrer! Mandelmjölk innehåller nästan ett gram fiber per portion, vilket är super för din matsmältning.

8. Innehåller ingen laktos! Eftersom många är känsliga mot laktos är det kanon att testa med mandelmjölk istället! Bra substitut för laktosfri mjölk.
Du följer väl oss på Facebook? >>>

Och hur är det mer Instagram? >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och så får du 10% rabatt vid nästa köp!  >>>