Ska du ut och resa? Det är lätt att känna sig lite sunkig och matt vid landning – när du egentligen borde vara redo för äventyr och att upptäcka destinationen! Vi har skrivit ihop en guide till hur du enkelt landar snygg och fräsch! Vi har också plockat ihop en exempelneccessär med eko-produkter som passar utmärkt för att du ska kunna följa guiden, de är inte för stora att ha med i handbagaget och din hud kommer älska dem. Trevlig resa!

 

Top view of pink cosmetic bag consist of makeup brush, lipstick, brush on, scissors, mascara, eyelash curler on white background - vintage filter tone 1. Madara, SOS Hydration-kräm, 399 kr | 2. Renée Voltaire, återfuktande dagkräm, 279 kr | 3. Dr.Hauschka, läppcerat 99 kr | 4. TEK, liten hårborste 199 kr | 5. Loelle, rosenvatten, 119 kr | 6. Yarok, leave-in conditioner 149 kr | 7. L’Occitane aromaspray ”relax”, 195 kr | 8. Kylande ögonmask, 50 kr
 

Nu över till guiden! Läs igenom den här innan du packar handbagaget så kommer det vara enklare att planera:

Sovmask.

Försök att sova på flygresan, sömn är trots allt A och O för att din hud alltid! Många har med sig en ”sovmask” ofta en vanlig svart i bomull. Vi rekommenderar att du införskaffar en som är fylld med gelé eller vätska istället, kylan från masken lindrar puffighet, mörka ringar och påsar under ögonen – en riktigt bra grej!

Återfuktning

Under din flygresa kommer den torra luften i planet torka ut din hy! Det är viktigt att du återfuktar dig för att behålla fräschören, så gå och tvätta händerna då och då, passa samtidigt på att smörja ansiktet med lite återfuktande kräm.

Stressa ner

Är du flygrädd? Eller blir du stressad av att vara instängd länge i ett plan? Testa aromaterapi! Ha med en liten aromaspray och spruta i luften runtom dig eller om du vill vara mer diskret kan du spraya den på din lilla flygplanskudde, det kommer garanterat kännas som en trevligare flygresa!

Ansiktsspray

Om du inte vill resa dig för att tvätta händerna och smörja ansiktet så ofta: ha med en ansiktsspray! Spraya på när det behövs eller innan du smörjer dig med något återfuktande för bästa effekt!

Drick vatten

Undvik kaffe och alkohol. Du blir tillräckligt uttorkad ändå! Det är bättre att sova om du behöver energi eller att lyssna på din favoritmusik i lurarna och sniffa på aromaspray om du är nervös.

Håret

Du kan råka ut för en riktigt galen frisyr om bakhuvudet hela tiden skaver mot flygplanssätet eller nackhåret tovar sig mot flygplanskudden. Om du har långt hår: fläta det innan du stiger på flyget! Precis innan du går av planet, vare sig du har kort eller långt hår: spraya lite med en fuktspray för håret och borsta igenom håret med en borste i naturmaterial!

Läppbalsam

Du kommer att bli torr om läpparna! Så se till att ha med ett riktigt bra läppcerat. Annars är risken att du börjar slicka dig runt läpparna, det leder bara till att du blir ännu torrare och kommer landa med röda och nariga läppar.

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>