Du har väl inte missat sommar-rean som pågår i vår shop? Vi har dessutom fyllt på rean med några nyheter! Här kommer Hannahs favoriter från rean: 

juicebeauty

Juice Beauty, Phyto Pigments Luminous Lip Crayons, 280 kronor – NU: 210 kronor. Dessa läppennor är så fina! Mjuka, enkla att använda, doftar härligt och kommer i flera riktigt snygga nyanser som passar dig som inte är en ”läppstiftsperson” men som mer gillar att leka lite med färg på sommaren. Enda problemet är att det är svårt att välja nyans!

Till rean >>>

bamford-moisturising cream

Bamford, Moisturising Cream, 945 kr – NU: 709 kronor. Underbar och dryg ansiktskräm som verkligen återfuktar huden på djupet, vårdar och lugnar huden. Lyxig flaska i glas. Jag gav den här en 5:a i betyg tidigare i våras – älskar den!

Till rean >>>

Kure-Bazaar-Venise-1000x1000

Kure Bazaar, Venise, 175 kronor – NU: 123 kronor. Härligt nagellack med roströda glitterpartiklar som passar perfekt på sommarbruna händer! Älskar att man dessutom kan lägga en enkel brun nyans under – får jag föreslå Tao  – så blir det ännu mer djup.

Till rean >>>

co-gerd-body-paket-600x600

Care of Gerd, Kroppsvårdsduo; Cloudberry Body Scrub + Body Shower Lemongrass, 319 kronor – NU: 225 kronor. Vilket perfekt kit att njuta av i sommar! En härligt mjukgörande kroppsskrubb med hjortron och så min favorit i duschen – kroppstvålen med citrongräs, ännu en produkt som fått 5 i betyg av  mig.

Till rean >>>

swift_shadows

Rms Beauty, Swift Shadows, 230 kronor – NU: 173 kronor. Har du testat puderskuggorna från kultmärket Rms Beauty? De är grymma och kommer i flera användbara nyanser. Tur då att du nu kan testa flera av dem till rea-pris!

Till rean >>>

neals-yard-remedies-radiance-wild-rose-collection-with-products-600x600Neal’s Yard Remedies, Radiance Wild Rose Collection, 1 099 kronor – NU: 769 kronor. Alltså, detta är en så fin kollektion! Innehåller tre av mina absoluta favoriter; Wild Rose Beauty Balm i full size, Wild Rose Hand Cream i fullsize och Wild Rose Body Elixir, 50 ml, som är en otroligt lyxig kroppsolja som är vaxliknande men som smälter på huden (fullsize 150 ml) och i den otroligt fina asken ingår också en muslinduk. Bästa presenten till dig själv eller någon du vill skämma bort lite extra!

Till rean >>>

estelle-thild-roseblonde-handlotion-600x600

Estelle & Thild, Spring Rose Blonde Hand Lotion, 159 kronor – NU: 119 kronor. Vem vill inte ha en sån här snygging på skrivbordet eller i badrummet? Stor förpackning med smart pump och så doftar den ljuvligt!

Till rean >>>