Ekologisk ansiktskräm för torr hud. Har du torr hud kan en återfuktande och mjukgörande ansiktskräm hjälpa dig. Ibland räcker det inte enbart med en bra ansiktskräm, man kan behöva fuktboosta huden med en olja eller ett serum innan, men en ansiktskräm vill vi inte vara utan. Dessa fungerar dessutom lika bra på dagen som på natten.

 

ansiktskräm torr hud

 

Ansiktskräm med MSM och amaranth: 

Ansiktskräm som innehåller levande probiotika från fermenterade amaranthfrön, hallon och havre. Krämen innehåller också MSM och zink, mineraler som håller huden i fin form. Tillsammans med bland annat hylauronsyra gör dessa ingredienser att torr hud får vård och fukt på djupet.

Marina Miracle, Amaranth Day Cream >>>

 

 

 

ansiktskräm torr hud

 

Ansiktskräm som ger huden lyster: 

Patykas ansiktskräm är en lyxig kräm som dels skyddar huden mot luftföroreningar, och stärker hudens barriär (vilket förhindrar att fukten försvinner) och som också ger huden lyster. En riktigt lyxig ansiktskräm för torr och mogen hud och som är berikad med tranbär, squalene och hyaluronsyra.

Patyka , Multi Protection Radiance Cream Dry Skin >>>

 

 

 

ansiktskräm torr hud

 

Svensk ansiktskräm med havtorn:

Den här ansiktskrämen innehåller havtornsolja som är mjukgörande och bra för torr och mogen hud. Men också återfuktande squalene, makadamianötsolja och kakaosmör. Mumma för huden – och denna ansiktskräm doftar dessutom jättegott!

Moonsun Organic, Face Cream >>>

 

 

 

 

ansiktskräm torr hud

 

Djupt återfuktande kräm för torr hud: 

Madaras SOS-serie består av ansiktskräm, mask, serum och ögonmask. Denna kräm innehåller extrakt från pion, linfrö och även hyaluronsyra. Krämen motverkar synbara linjer i ansiktet, vilket passar dig med mogen och torr hud bra.

Madara, SOS Hydra Recharge Cream >>> 

 

 

 

 

ansiktskräm torr hud

 

 

Läkande ansiktskräm för torr och mogen hud: 

Ansiktskräm som är lätt i känslan, och som hjälper till att aktivera hudens egna produktion av fett och fukt. Vitaliserar en torr och mogen hud. Innehåller läkande växter som getväppling, trollhassel och morot som stärker huden.

Dr Hauschka, Revitalising Day Cream >>>

 

 

 

ansiktskräm torr hud

 

 

Ansiktskräm som stärker hudbarriären:

Ansiktskräm med bland annat vårdande lingon och hjortronextrakt som verkar återfuktande på djupet. Ekologisk jojobaolja, kakaosmör och sheasmör ger huden maximal återfuktning. Budgetvänlig!

Mossa, Rich Comfort Hydration Cream >>>

 

 

 

 

ansiktskräm torr hud

 

 

Återfuktande kräm med superfood: 

Ansiktskräm för torr hud med återfuktande hyaluronsyra som verkar på djupet. Innehåller också exotiska fröoljor från kaktusfikon, sacha inchi, cupuacusmör och cacay. Tillsammans verkar dessa för att återfukta torr hud, öka fastheten och förbättra hudtonen.

Evolve, 360 Moisture Cream, 429 kronor. 

 

 

 

Läs mer: 

8 ekologiska ansiktskrämer för mogen hud