I väntan på vårvärmen spanar vi in några härliga vårnyheter i webbshoppen. Grymma, gröna skönhetsprodukter som gör vår längtan till sommaren lite extra het!  

Sun milk från Eco Cosmetics

Du har väl inte missat att vi tagit in flera nya solprodukter från Eco Cosmetics? Först ut är en riktigt schysst mineralfoundation med spf som både skyddar hyn mot solens strålar och har ljusreflekterande egenskaper som döljer mörka ringar och ger dig ett snyggt glow! Dessutom har vi tagit in Eco Cosmetics helt nya SunMilk-serie som är solskydd för känslig hud, finns med spf 20, 30 och 50.

 

 

Cold cream från weleda

Det är lätt att tro att Weledas nya Cold Cream enbart är för vinterhalvåret. Men så är icke fallet. Denna nya ansiktsbalm är framtagen för torr och mycket torr hud, oavsett årstid! Man kan säga att det är en ansiktsvariant av Weledas populära multiprodukt Skinfood.

 

 

Babyoil från Maria Åkerberg

Från Maria Åkerberg har vi uppdaterat sortimentet med två av de vinnande produkterna i Organic Beauty Awards: Populära Baby Oil som vann kategorin Årets Familjeprodukt och som är en riktig multiolja som passar lika bra för bebisen som under graviditeten för att förebygga hudbristningar. Dessutom är den perfekt som en mild massageolja, OCH den kan användas mot psoriasis. Multi som sagt var!

Och så snygga läppstiftet Lip Care Color Fabulous från Maria Åkerberg som har en glamourös hallonröd nyans som verkligen föll OBA-juryn på läppen!

 

 

sex-nyheter_rosvatten2

Till sist presenterar vi en ny trevlig resekompis till sommaren: Loelles populära rosenvatten har kommit i en mindre, 50 ml förpackning. Perfekt storlek att alltid ha med i handväskan och den är självklart given i sommarens strandväska. Rosenvatten är en multiprodukt som kan användas både i ansiktet, till hårbotten – och i badet för en somrig doft av rosor!