Är du också en riktig matnörd som bryr dig om innehåll, såväl som smak, utförande och härkomst av det du stoppar i dig? Välkommen i klubben! Vi älskar därför att följa alla härliga matkonton som pumpar ut inspiration och härliga godsaker på Instagram. Här delar vi med os av våra fem bästa veganska konton som du borde börja följa redan idag!

 

slow club cookery

@slowclubcookery

Kara som driver kontot slowclubcookery har också en blogg, men det sobra, genomtänkta och delikata Instagram-kontot är vad vi verkligen fastnat för! Vi blir lika hungriga varje gång hennes bilder dyker upp i flödet.

 

pure veganfood

@pureveganfood

Lena Ksanti från södra Kalifornien driver Instagram-kontot pureveganfood, hon är också kokboksförfttare till en ekokbok. Här hittar du helt otroliga desserter och färgglada maträtter att inspireras av.

 

loni jane

@lonijane

Loni Jane är bloggare, författare av kokböcker, tar otroligt fina bilder och delar med sig av bilder på sin sockersöta dotter Polly, som bara hon gör det värt att följa kontot! En stor favorit i Instagram-flödet.

vegankompisen

@vegankompisen

Svensken Jakob Lövin driver kontot vegankopmpisen, han jobbar med att hjälpa restauranger att servera bättre vegansk mat! (Vilket drömjobb?!) I hans flöde får du lyxiga veganska rätter där det varken tummas på smak eller utförande. MUMS.

 

 

Skärmavbild 2016-10-19 kl. 09.32.39 (kopia)

@theplantfeed

Christoffer som driver kontot theplantfeed delar med sig av högkvalitativa bilder av näringsrik, vacker och vegansk mat. Vi undrar, hur kan det alltid bli så här snyggt? Han är ett riktigt proffs!

 

 

all by sofie

@allbysophie
Sophie är en svensk instagrammare som driver kontot allbysophie, i hennes flöde får du ta del av god vegansk mat, inspiration och fina färgglada bilder!