Munhygien. I Sverige är vi duktiga på att borsta tänderna två gånger om dagen – däremot så slarvar vi en del med tandtråden och munvatten. Men det är aldrig för sent med en ny god vana! För dig som inte använt munvatten tidigare kommer här fem övertygande argument till varför det är dags att börja nu.

Psst! Du har väl inte missat att du får Dr Hauschkas Sage Mouthwash, 100 ml, helt gratis när du handlar Dr Hauschka-produkter för minst 200 kr!?! Klicka här för att komma till kampanjen >>>

Var god och skölj – fem skäl till att använda naturligt munvatten:

1. Munvatten kompletterar din tandvårdsrutin. Med munvattnet kommer du åt ställen mellan tänderna där varken tandborste eller tandtråd kommer åt.

2. Du får en frisk andedräkt. Undvik dålig lukt ur munnen genom att skölja 30 sekunder.

3. Naturliga munvatten stärker tandköttet. De innehåller stärkande extrakt från tex salvia, myrra, ringblomma och andra traditionella läkeörter som stärker och lugnar tandköttet.

4. Minska skadliga bakterier. Ekologiska munvatten, som tex Dr Hauschka Sage Mouthwash förebygger inflammationer och stabiliserar bakteriefloran i munnen, vilket förhindrar att skadliga bakterier får en grogrund.

5. Naturliga munvatten innehåller inga syntetiska doft-, färg- eller konserveringsämnen som kan irritera och torka ut slemhinnorna, istället stärker och skyddar det tänderna och tandköttet.


KAMPANJ: Få Dr Hauschkas Sage Mouthwash, 100 ml, gratis när du handlar Dr Hauschka-produkter för minst 200 kr >>>