Ekologiskt läppstift. När mörkret faller och vintern känns deppigare än vanligt finns det ett säkert sätt att pigga upp sig själv: satsa på ett färgglatt läppstift! Här har vi samlat flera härliga ekologiska läppstift från lyx till budget! Läppstiften passar perfekt för att liva upp vinterns festligheter, oavsett om du bara är hemma med de närmaste och ställer till med lyxig middag, eller om du träffar vänner på säkert avstånd! Och vem vill inte impa på kollegorna med knallrosa läppstift när det vankas videomöte på jobbet?!

purobio-lips

KNALLRÖTT EKOLOGISKT LÄPPSTIFT. Purobio Cosmetics har flera olika färger att välja mellan och på bilden ovan ser ni nyansen  PUROBIO RED. Finns det något mer klassiskt? Vi tycker dessutom att det är extra passande att pigga upp sig med ett klarrött läppstift med mycket glans som samtidigt vårdar läpparna. Får vi lov att slå ett slag för rött läppstift till jul?! (Dessutom plånboksvänligt!)

Purobio, Lipstick, Purobios Red (14) >>>

ekologiskt läppstift

MÖRKROSA HALLONRÖTT. Maria Åkerberg brukar erbjuda flera olika spännande färger på sina mjuka och vårdande läppstift – perfekt för den modiga kvinnan och vi älskar det! Nyansen Fabulous är en stark hallonröd/rosa nyans som verkligen syns. Passar perfekt till sotade ögon eller riktigt läcker eyeliner!

Maria Åkerberg, Lip Care Colour, Fabulous >>>

ekologiskt läppstift

MÖRKRÖTT LÄPPSTIFT. Mörkare röda toner som vinrött och burgundy är också klassiskt – och riktigt snyggt och dramatiskt på vintern. Estelle & Thilds ekologiskt certifierade läppstift är ultravårdande, mjuka och har en fin naturlig glans. Nyansen heter Rosewood och är en storsäljare som passar de flesta!

Estelle & Thild, Cream Lipstick Rosewood >>>

GAMMALROSA. Lily Lolos läppstift är vi också ett stort fan av eftersom de är så mjuka, återfuktande och sköna på läpparna – det känns knappt att man har läppstift på sig! Nyansen heter Parisian Pink och är en mjukare rosa som ibland kallas för gammalrosa, eftersom den har en hint av brunt i sig. Ger dig en snygg look som kanske inte känns lika sminkad.

Lily Lolo, Natural Lipstick Parisian Pink >>>

 

rms beauty läppstift

LILA-ROSA LÄPPSTIFT. Man kanske kan kalla denna färg för fushia, eller ljus rosalila – så snygg och trendig just nu! Rms Beauty är märket som ligger bakom och nyansen heter Sweet Nothing. Läppstiftet är lyxigt, mjukt, återfuktande och har otroligt bra pigment. Håller sig snyggt hela kvällen och helt rätt för dig som vill testa något nytt!

Rms Beauty, Lipstick, Sweet Nothing >>>

 

BUDGETVÄNLIGA LÄPPSTIFT. Benecos är ett av våra favoritmärken när det kommer till smink eftersom det är billigare än många märken – och de gör jättebra ekologiska sminkprodukter! Spana in deras plånboksvänliga läppstift i flera snygga nyanser här.

 

 

Veckans fråga: Hur får jag mitt läppstift att inte kleta av sig?