Madara är det lettiska märket som tagit oss med storm tack vare sina innovativa, effektiva och trendiga produkter. Vi har alla hittat våra favoriter i sortimentet och nu till hösten vill vi fylla på med fukt, fukt och fukt. Här listar vi några skönhetsprodukter du garanterat kommer bli kompis med:

Madara SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask är nyheten som boostar ögonområdet – den ger en skyddande barriär för känsliga huden kring ögonen, motverkar rodnad och svullnader. Huvudingredienserna är nattljusolja som skyddar hudbarriären och hyaluronsyra som återfuktar och stramar åt. Passar dig som upplever dig torr, röd eller börjar se tecken av åldrande. Med denna kräm får du en fräsch, upplyftande look!

Den blir din för endast 375 kr >>>

Madara-VERT_Intense_Multi_Layer_Hand_Cream

Madara Repairing Multi-Layer Hand Cream en intensivt vårdande handkräm som snabbt blir bästis med händerna så här års tack vare att den absorberas snabbt, mjukgör händerna och ger fukt till torra, nariga händer och naglar. Inte nog med det så är handkrämen berikad med tre mineralrika nordiska växter – timjan, citronmeliss och åkerfräken – som jobbar på att förbättra fuktigheten, boosta kollagen- och elastinproduktionen, likväl som att stärka huden och skydda hudbarriären.

Den blir din för endast 159 kr >>>

Madara-Superseed_SOOTHING-OIL

Madara Superseed Soothing Hydration Beauty Oil är en ett lugnande och fuktgivande oljeserum som direkt förstärker hudens fukt, elasticitet och komfort. Oljeserumet är särskilt utvecklat för torr, uttorkad, stram och känslig hud med fina linjer, hudirritationer och torra fläckar – och passar utmärkt för huden just nu när temperaturen sänks. Oljeserumet innehåller 8 exklusiva och återuppbyggande torra oljor som tränger djupt in och återfuktar och lugnar irriterad och torr hy.

Den blir din för endast 519 kr >>>

Madara-multimasking-treatment-products

Madara Multimasking Treatment Set – nu är många hudtyper i obalans och vad är då inte bättre än att boosta hyn med hjälp av multimasking? Här är ett komplett kit med fyra ansikstmasker i prova-på-storlek och två kompletterande booster-ampuller. Ingen har väl kunnat undgå fördelarna med en multimasking-behandling: du använder rätt produkt för respektive område av ansiktet, du sparar tid och får ett optimalt resultat!

Den blir din för endast 255 kr >>>

Madara Ultra Rich Balm är universalsalvan med stort S för hela kroppen, ansikte och händer som motverkar torr och grov hud. Krämen skyddar huden mot starka vindar och kyla och är passar bra att använda nu under hösten och vintern,  och funkar även perfekt att använda på nariga läppar, hälsprickor och för att mjuka upp nagelbanden.

Den blir din för endast 169 kr >>>

 

Spana in hela Madaras sortiment här >>>