Madara är det lettiska märket som tagit oss med storm tack vare sina innovativa, effektiva och trendiga produkter. Vi har alla hittat våra favoriter i sortimentet och nu till hösten vill vi fylla på med fukt, fukt och fukt. Här listar vi några skönhetsprodukter du garanterat kommer bli kompis med:

 

Fuktserum – perfekt för hösten:

Madara Time Miracle Hydra Firm Concentrate Jelly är ett fuktserum som återfuktar, jämnar ut och stramar till huden. Innehåller björksaft, natrium PCA och hyaluronsyra hjälper till att aktivera kollagenproduktionen i huden. Den här populära produkten hjälper till att bromsa hudens åldrande, reducerar porer och ger huden en fantastisk lyster.

 

Ögonmask och ögonkräm i ett!

Madara SOS Eye Revive Hydra Cream & Mask är en superboost för ögonområdet – den ger en skyddande barriär för känsliga huden kring ögonen, motverkar rodnad och svullnader. Huvudingredienserna är nattljusolja som skyddar hudbarriären och hyaluronsyra som återfuktar och stramar åt. Passar dig som upplever dig torr, röd eller börjar se tecken av åldrande. Med denna kräm får du en fräsch, upplyftande look. En favorit hos oss!

 

Djuprengörande lermask

Madara, Detox Ultra Purifying Mud Mask, är en lermask som rengör huden på djupet och som samtidigt återfuktar huden. Masken bidrar med uppiggande vitaminer till huden så att den inte bara känns ren utan också fräsch!

 

Oljeserum som stärker huden:

Madara-Superseed_SOOTHING-OIL

Madara Superseed Soothing Hydration Beauty Oil är en ett lugnande och fuktgivande oljeserum som direkt förstärker hudens fukt, elasticitet och komfort. Oljeserumet är särskilt utvecklat för torr, uttorkad, stram och känslig hud med fina linjer, hudirritationer och torra fläckar – och passar utmärkt för huden just nu när temperaturen sänks. Oljeserumet innehåller 8 exklusiva och återuppbyggande torra oljor som tränger djupt in och återfuktar och lugnar irriterad och torr hy.

 

Mjukgörande handkräm:

Madara-VERT_Intense_Multi_Layer_Hand_Cream

Madara Repairing Multi-Layer Hand Cream en intensivt vårdande handkräm som snabbt blir bästis med händerna så här års tack vare att den absorberas snabbt, mjukgör händerna och ger fukt till torra, nariga händer och naglar. Inte nog med det så är handkrämen berikad med tre mineralrika nordiska växter – timjan, citronmeliss och åkerfräken – som jobbar på att förbättra fuktigheten, boosta kollagen- och elastinproduktionen, likväl som att stärka huden och skydda hudbarriären. Storsäljare!

Spana in hela Madaras sortiment här >>>

 

Mer läsning för dig:

Guide till Madaras effektfulla smink