Multifunktionella produkter för hela familjen. Letar du efter härliga ekologiska och naturliga produkter som hela familjen kan använda? Nu kan du sluta leta: svenska Moonsun har en serie produkter som funkar för såväl män som kvinnor och barn.

En aromaterapuetisk skönhetsupplevelse

Moonsun innehåller noggrant utvalda råvaror av högsta kvalitet för att ge bästa möjliga resultat och verka vårdande för din hud. Produkterna är ekologiska för att göra människan gott såväl som naturen. Bland det första du kommer märka när du testar produkterna är den fantastiska doften!

För att göra helhetsupplevelsen ännu härligare har man använt sig av aromaterapuetiska ingredienser – något som gör dig gott både fysiskt och psykiskt.

Multiprodukter för hela familjen

Något som gör produkterna ännu mer användarvänliga är att de dels är framtagna för att passa flera olika hudtyper och användningsområden! En kräm framtagen för kroppen passar även till ansikte eller händer. Låt oss kika närmare på en riktig favorit i sortimentet:

 

Beeswax Body Oil från Moonsun är en klassiker i mångas badrum vilket inte är så konstigt – med en bas på bivax, havtorn och citrongräs gör den huden riktigt mjuk, glowig och doftar dessutom ljuvligt av citrus och lindblom! Den sköna oljiga formulan är lätt att smörja in i huden och håller dig mjuk hela dagen.

Tips! Smörj alltid in dig direkt efter dusch eller bad när huden fortfarande är fuktig – fukt hjälper till att absorbera olja vilket gör att kroppsoljan går in snabbare och håller huden mjuk och smidig längre.

Här hittar du Moonsun Beeswax Body Oil för endast 335 kr >>

 

Här är 5 grymma sätt att använda kroppsolja på:

Här kan du läsa om bloggarnas favoriter från Moonsun >>>

Tips! Jag skrubbar bort vintern med Moonsuns Body Scrub >>>

Recension: jag provar Moonsuns duschkräm och bivaxolja >>>