Du har väl inte missat Benecos grymma läppstift? Nu har vi fyra nya fina nyanser i shoppen & ett härligt erbjudande! Perfekt eftersom den stora trenden i höst är att sätta läpparna i fokus.

 

Läppstiften från Benecos är mjuka och återfuktande på läpparna! Perfekt för höst och vinter när det är så lätt att få fnasiga torra läppar. De olika stiften har varierande pigment så de finns både varianter för dig som gillar mättade läppstift men också vissa nyanser som inte innehåller lika mycket pigment.

I höst är trenden mörka, bäriga toner gärna åt det vinröda hållet. Men gillar du inte mörka markerade läppar kan du satsa på de nya nude tonerna med inslag av rosa för ett mer naturligt resultat. Eller så köper du flera (och vågar mera) eftersom dessa grymma stift inte kostar mer än 84 kronor!

Just nu har vi dessutom en kampanj på Benecos läppstift – för varje läppstift du köper får du en läppenna på köpet! Läppennan passar till de flesta nyanserna och ger skarpare konturer samt ett mer långvarigt resultat!

benecos-natural-lipliner-red-1-13g-800x800

Det som får oss att gilla Benecos lite extra är att läppstiften är fria från mineraloljor, parabener, petroleum-baserade ingredienser, syntetiska dofter och färgämnen!

Köp läppstiften här >>>