Du har väl inte missat superingrediensen kaktusfikonfröolja? Denna fantastiska olja kallas även Barbary Fig Seed Oil eller Prickly Pear Oil på engelska och är rik på flera kraftiga antioxidanter. Oljan bibehåller hudens spänst, vitalitet och har regenererande vekan i huden.

Kaktusfikonfröoljan passar alla hudtyper, och speciellt mogen hud älskar denna olja då den motverkar fria radikaler. Passar även bra för det känsliga området kring ögonen och som nagel- och nagelbandsolja. Kaktusfikonfröoljan är en extremt exklusiv olja – för att få fram en liter av oljan måste du pressa ett ton av de små kärnorna som finns i kaktusfikonet!

 

Dessa tre oljor har en sak gemensamt: de innehåller kaktusfikonfröolja! Loelle har teamat upp med duktiga ekologiska hudvårdsterapeuten Sara Nomberg och tillsammans har de tagit fram tre riktigt grymma oljor:

barbary fig seed oil kaktusfikonfro olja loelle sara nomberg

Face Serum är en ren kaktusfikonfröolja, en olja som är otroligt näringsrik och vårdande – man skulle kunna sägga att detta är som arganolja 2.0. Så har du tidigare varit ett fan av arganolja, så kommer du älska kakatusfikonfröoljan!

Finns här för 599 kr >>>

loelle sara nomberg face oil argan oil barbary fig oil kaktusfikon olja arganolja

Face Oil är en ansiktsolja du kan använda dagligen, den innehåller dels arganolja men också hudelixiret kaktusfikonfröolja med mera. Den är rik på E-vitamin och ger en fin lyster till hyn! Helt klart en olja som påminner om arganolja men som spetsats till lite extra!

Ordinarie pris 499 kr >>>

 

hair oil loelle argan olja kaktusfikon olja

Hair Oil är precis som det låter: en olja för håret! Den innehåller flera vårdande och närande oljor som gör ditt hår mjukt och följsamt utan att tynga ner det, den har också en ljuvlig doft som tillför det där lilla extra!

Ordinarie pris 399 kr >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>