Träningsvärk och muskelsmärtor. Har du fått träningsvärk av skidåkning på sportlovet? Eller är du stel i nacke och rygg av för mycket kontorsarbete? Du är inte ensamen – värk, trötthet och stelhet i musklerna drabbas vi alla av då och då. Oftast går det över av sig själv om vi har en bra balans mellan rörelse och vila.

Men vill man vara extra snäll mot sina ömma muskler och lindra smärta och stelhet är massage och naturligt liniment ett bra första steg att använda innan man tar till mediciner och starka värktabletter.

Ett tips är c/o Gerds Muscle Liniment – en aktiv balm som lindrar muskelvärk och mjukar upp stela och trötta muskler. Du kan massera in balmen direkt på de muskler som värker eller är extra stela, eller så kan du använda den i förebyggande syfte och smörja in före träning eller tuffa fysiska aktiviteter.

Care of Gerds naturliga och ekologiska liniment innehåller eteriska oljor från japanmynta, kajaputa och vintergröna som stimulerar blodflödet och mjukar upp musklerna. Så oavsett om du tränar hårt eller brukar känna av stelhet i nacke, axlar och armbågar av arbetsställningen på jobbet: ladda upp med en burk liniment – dina muskler kommer att tacka dig!

Klicka här för att handla c/o Gerds Muscle Liniment >>>

 

Psst! Du missar väl inte att alla som handlar produkter från c/o Gerd för minst 500 kr får en gåva med vid sitt köp, läs mer om månadens gåva här >>>