Vi är så peppade på de nya oljorna som Loelle och Sara Nomberg nu lanserat tillsammans! Dessa tre oljor har en sak gemensamt: de innehåller kaktusfikonfröolja!

Loelle har ju sedan tidigare haft en storsäljare i form av arganoljan hos oss på Naturligt Snygg! Men nu har man alltså teamat upp med duktiga ekologiska hudvårdsterapeuten Sara Nomberg och tillsammans  har de tagit fram tre riktigt grymma oljor!

De nya oljorna som finns att köpa i shoppen är: Face Serum, Face Oil och Hair Oil. Serumet är en ren kaktusfikonfröolja, en olja som är otroligt näringsrik och vårdande – man skulle kunna sägga att detta är som arganolja 2.0. Så har du tidigare varit ett fan av arganolja, så kommer du älska kakatusfikonfröoljan!

Face Oil, är en ansiktsolja du kan använda dagligen, den innehåller dels arganolja men också hudelixiret kaktusfikonfröolja med mera. Den är rik på E-vitamin och ger en fin lyster till hyn! Helt klart en olja som påminner om arganolja men som spetsats till lite extra!

Hair Oil, är precis som det låter: en olja för håret! Den innehåller flera vårdande och närande oljor som gör ditt hår mjukt och följsamt utan att tynga ner det, den har också en ljuvlig doft som tillför det där lilla extra!

Kaktusfikonfröoljan som finns i alla de tre nya produkterna är en extremt exklusiv olja! För att få fram en liter av oljan måste du pressa ett ton av de små kärnorna som finns i kaktusfikonet!

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>