Det var många som deltog i våra nyligen avslutade tävlingar med Yarok! Många grymma naturliga stylingtips har kommit in som förslag på Facebook och efter att ha gått igenom dem har vi nu utsett två värdiga vinnare av det det härliga hårvårds- och stylingkitet från Yarok och en vinnare i Instagram-tävlingen som tillsammans med en vän ska få vara med på press-eventet och träffa grundaren av Yarok på fredag! Ni andra får ett litet tröstpris!

För er som inte vann den här gången kan vi berätta att du just nu ändå får en liten gåva om du beställer full size-produkter av Yarok! Vid  beställning får du nu nämligen den lilla burken med torrschampo när du handlar! Happy shopping.

De två lyckliga vinnarna i Facebook-tävlingen och deras motivationer kan du läsa här nedanför:

Rebecka Nord – Jag gör min egen stylingspray av saker jag har i skafferiet! Bikarbonat, råsocker, rosvatten och msm-pulver får koka upp snabbt i filtrerat vatten. Kyl och häll på en sprayflaska och använd efter eller mellan tvättar. Rengör lätt och ger bra stadga, luktar gott och msm-pulvret är bra för kliande hårbottnar 🙂

Monica Carlsson – Jag använder först Feed your Ends, sedan Feed your Roots och därefter Feed your Holds. Har även köpt shampo och balsam av samma märke, av Naturligt Snygg! Bästa produkterna, är väldigt nöjd- mitt hår också!

Vinnarna har kontaktats via privat-meddelande på Facebook.

I Instagram-tävlingen vann: @Isabellapeachy

Grattis till er! Till er andra: Håll utkik efter fler tävlingar på sajten, vår Facebook-sida och på Instagram! Som ny nyhetsbrevs-prenumerant får du dessutom 10 % vid nästa köp i webbshoppen!

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>