Mineralfoundation – puder med solskyddsfaktor. Blir du också blank i ansiktet när du har applicerat ditt solskydd? Ett smart sätt att både matta ner blankheten och boosta solskyddsfaktorn ytterligare är att addera en basprodukt som mineralfoundation puder med inbyggt solskydd. På så sätt mattar du ner huden, ökar solskyddet ytterligare och jämnar ut huden. Tre härliga funktioner i ett!

Här är 3 olika mineralfoundations med solskydd:

inika loose foundation spf

Inika Loose Mineral Foundation SPF 25:

För dig som är ute efter en lös mineralfoundation så är Inikas Loose Mineral Foundation SPF 25 en fullträff för dig som föredrar ett mattare resultat och vill ha mer täckning. Mineralfoundations är en foundation, puder och concealer i ett och täcker ojämnheter, akne, rodnad, rosacea och ärr fint. Du kan också använda en mineralfoundation som puder över din flytande foundation för extra täckning.

  • Ger medium till full täckning
  • Matt finish med lite lyster
  • Passar dig med känslig, fet, kombinerad eller normal hud
  • Applicera med kabukiborste

Här hittar du Inika Loose Mineral Foundation >>>

Lily Lolo Mineral Foundation SPF 15:

Lily Lolos Mineral Foundation SPF 15 har ett lätt och fint pulveriserat puder som du enkelt applicerar med en tät borste. Mineralfoundation låter din hud andas, verkar vårdande och har även SPF 15 som är perfekt för din dagliga rutin. Du kan arbeta upp mer täckning genom att bygga foundationen i flera lager. Du kommer få en matt finish som ändå ger dig lyster tack vare ljusreflekterande mineraler. Den har också aktiva, antibakteriella ingredienser som hjälper hålla huden och hälsosam vilket minimerar acne och blemmor.

  • SPF 15
  • Matt finish med lite lyster
  • Oljefri och passar alla hudtyper, låter huden andas
  • Applicera med Super Kabuki Brush

Här hittar du Lily Lolos Mineral Foundation >>

Tips: Se till att din kräm eller olja sjunkit in i huden ordentligt innan du applicerar ditt puder. Du hittar lätt din nyans genom att beställa Lily Lolos Mineral Foundation testers här eller spana in vår guide till nyanserna här >>

 

 

Zuii Organic Flora Powder Foundation SPF 13:

Ett puder som som både täcker fint och vårdar är Zuii Organic Flora Powder Foundation SPF 13. När rosenblad, kamomill- och jasminblommor från ekologiska odlingar samverkar på ett unikt sätt motverkas fina linjer och tecken på åldrande. En nyckelingrediens är C-vitaminen i rosenbladen som ger din hy en skyddande barriär mot fukt och stöttar skadad hud. Den goda täckningen och tåligheten mot vattnen uppnås utan att dina porer täpps till. Resultatet blir en naturligt strålande, ungdomlig finish. Mineral foundationen innehåller också en solskyddsfaktor på 13-15.

Här hittar du mineralbaserad foundation med solskydd från Zuii Organic >>>

Här hittar du alla våra mineral foundations >>