Har du upptäckt friheten och fördelarna med menskopp än? Här är våra 5 bästa anledningar till varför alla borde ha en menskopp – gör dig själv och miljön en tjänst redan idag! 

 

1.  Ekonomisk investering 

Kostnaden du lägger på olika menskydd varje månad skulle försvinna helt. Tar du hand om din menskopp kan den hålla i 10 år! Föreställ dig vad du skulle kunna göra för pengarna av 10 års inköp av  tamponger och bindor.

 

2. Slipp torrhet och dålig lukt

Tampongers uppsugningsförmåga har en tendens att absorbera mer än mensen. Massor av andra kroppsvätskor som kroppen vill ha kvar sugs upp också. Det bidrar till torrhet som i sin tur leder till odör. En menskopp fångar istället på ett naturligt sätt upp vätskorna och lämnar ditt underliv ifred utan att irritera.

 

3. Alltid redo

Ifall mensen skulle överaska dig när du minst anar det, är det sista du vill att springa runt och leta mensskydd. Med menskopp slipper du det problemet. Liten, böjbar och smidig som den är, får den lätt plats i en necessär eller påse i handväskan, perfekt när du behöver stoppa flödet på ett diskret sätt

 

4. Undvik kemikalier och gifter

Vanliga tamponger och bindor kan innehålla massor av gifter och ämnen som dina slemhinnor tar skada av och som vi inte vill sätta i vår kropp. Menskoppen är tillverkad i medicinskt silikon utan skadliga ämnen som påverkar våra inre pH-värden.

 

5. Din sömn kommer tacka dig

Aldrig behöver du vrida dig halva natten för att en obekväm binda skaver eller räkna ner timmarna tills tampongen måste ut. Med menskoppen kan du sova gott hela natten.

Klicka här för att handla menskoppar >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>