Jag har hittat fler bilder från lördagens event (för er som orkar)

Jag hittade denna fina bilden hos Mona som bloggar på La Vie Est Belle. (Visst får jag låna den, Mona?) Det är den långhåriga skönheten längst till vänster. Sen känner ni säkert igen Jenny / Rosella Eco Beauty, sen står jag och smilar upp mig och längst till höger är Ylva som bloggar på Euphoric Green. Härliga tjejer!

Här är äntligen en bild på Emma, makeupartisten från Nvey Eco, som jag intervjuade. Den här bilden hittade jag på Turkos sida på Facebook – missa inte att GILLA! (Don’t ask me vad jag gör…)

Sundloef hade med sig fina grejer från franska lyxmärket Patyka, som jag tyvärr inte hann klämma närmare på. Får ta en tur till butiken snart och sniffa lite.

Oikos bord stod produkter från svenska My Havtorn och aleppotvålarna (de stora fyrkantiga kuberna) som jag blev sugen på. Dessa måste spanas in! Oikos på Facebook här.

Riddarkliniken hade med sig fina produkter från Dr Hauschka och Lakshmi som är de märken som de gör behandlingar med. Riddarkliniken finns också på Facebook, kila in och GILLA så att ni inte missar några erbjudanden.

Så. Nu har ni nog sett allt. :)

English: And here are some more pictures from saturdays event. All done now! :)

6 comments

  1. Hahaha frågan är inte vad du gör på andra bilden, utan varför JAG står och grimaserar på första. Jag bjuder på det. Tur att man inte ser ut så permanent i alla fall. Då hade jag vart mindre glad ;)

    1. Ja, det var ju ganska många som fotade samtidigt – kan vara så himla svårt att bli bra på bild. I-landsproblem? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>