Jag fortsätter att testa olika mineralbaserade foundations och nu har turen kommit till Jennys favorit. Läs här vad hon tycker om den. Jag gillar den skarpt, bättre än Lily Lolo, och den är absolut i samma klass som c/o Naturkosmetik, som känns mer som en vardagsfoundation. Bellapierre är lite mer party tycker jag.
 Bellapierre erbjuder rena mineraler utan tillsatser och du köper deras produkter på www.mineralsminkshop.se.
  • Vad: Bellapierre Mineral Foundation i nyansen Ivory, 9 gram, 399 kronor. 
  • + Fin dosa, och väldigt fina mineraler. Lätta att ta upp med olika typer av borstar och lätta att borsta in i huden. Ger snabbt en ganska täckande yta. Mineralerna smälter bra in i huden och ger bra täckning. Hudtonen jämnas lätt ut och ser riktigt snygg, lite “lyxig” och glamourös ut. Torkar inte ut på något sätt, utan känns vårdande och huden ser fräsch ut. Hållbarheten är riktigt bra, jag har svettats och gråtit utan att den har rubbats. Ger verkligen ett superbra och proffsigt resultat.
  • – Tycker att den skimrar lite för mycket ibland, åtminstone för vardagsbruk. De första veckorna använde jag en tät borste och då tyckte jag att det blev för mycket, lite tjockt och kakigt. Men sen bytte jag till en glesare borste, som inte tog upp lika mycket pigment och då blev det en mer naturlig look som jag gillar. Ganska dyr.
  • Betyg: 4,5.

English: This mineralbased foundation from Bellapierre gives perfect coverage and it lasts for ever. If you prefer the matte look, this might not be your choice, though.