Detta är min nya älskling! En hudkräm från amerikanska Deep Steep med kakaosmör och sheasmör – perfekt för en som jag, som inte gillar torr hud. Finns att köpa här.

  • Vad: Deep Steep, Body Butter Grapefruit – Bergamot, 177 ml, 115 kronor.
  • + Ett bodybutter i en tub – mitt praktiska jag jublar! Otroligt skön och småtjock och lite klibbig konsistens. Lätt att smörja in i huden och det känns att den sugs ned och gör sitt jobb direkt. Huden blir mjuk och den hålls mjuk hela dagen. Och doften! En av de bästa någonsin. Först doftar det fräscht av grapefrukt och sen djupnar doften coh blir lite myskig av bergamott. Underbart! Och det bästa av allt är att doften hänger kvar länge. Jag går omkring och sniffar på mina armar hela dagen. Bra pris.
  • – När jag först smorde in mig med denna tyckte jag inte alls om doften – den kändes liksom syntetisk. Men håll ut! Den ändras och blir fantastisk!
  • Betyg: 5

English: This body butter – in a bottle! – from American brand Deep Steep is rich and moisturizes the skin in seconds. Smells totally divine of grapefruite and bergamot. One of the best body butters I’ve ever tried – and smelled- at a very reasonable price.